Billig opskrift:

Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce

Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Endnu en god ret med svinemørbrad. Jeg fandt pludselig ud af, at jeg ikke havde så mange opskrifter med det, så nu skulle der laves lidt. Fyldt svinemørbrad er fantastisk, når man har en masse små rester tilbage af grøntsager og smøreoste/oste. Der er nemlig mange forskellige ting, som kan fyldes i kød, hvilket gør det utrolig smagfuldt. Hertil serveres en lækker broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce.

Ingredienser

500 g svinemørbrad

125 g garli flødeost

100 g champignon

175 g bacon i skiver

0.5 bdt frisk persille

650 g kartofler

45 ml olie

1 stk bearnaisesauce i glas

Broccolisalat

1 stk broccoli

0.5 spsk citronsaft

200 g bacon i tern

200 ml cremefraiche

7.5 g sukker

salt

peber

30 g solsikkekerner

1 stk rødløg


Fremgangsmåde

  1. Svinemørbraden renses - overskydende fedt skæres fra

  2. Mørbraden skæres op på langs og fyldes med smøreost blandet med fintskårne champignon og rødløg

  3. Bacon pakkes rundt om svinemørbraden (rulles omkring) og gives 35-45 min. i ovnen ved 200 g. varmluft. Alt efter hvor sprød man ønsker at kødet skal være.

  4. Kartoflerne skylles og duppes tør med et viskestykke. Kartoflerne vendes i olie, salt og fintskåret persille (fra frost kan også bruges).

  5. Giv kartoflerne 25-30 min. i ovnen ved 200 grader varmluft. Eller til de er sprøde og gyldne.

  6. Broccolien pilles i små buketter og et rødløg skæres. Bacon steges sprødt på en varm pande.

  7. Cremefraiche blandes med sukker, citronsaft, salt og peber.

  8. Broccoli, rødløg og bacon blandes med cremefraicheblandingen.

  9. Bearnaisesauce varmes i en gryde og serveres til resten af retten.

  10. Velbekomme.