Billig opskrift:
Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Endnu en god ret med svinemørbrad. Jeg fandt pludselig ud af, at jeg ikke havde så mange opskrifter med det, så nu skulle der laves lidt. Fyldt svinemørbrad er fantastisk, når man har en masse små rester tilbage af grøntsager og smøreoste/oste. Der er nemlig mange forskellige ting, som kan fyldes i kød, hvilket gør det utrolig smagfuldt. Hertil serveres en lækker broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce.
Ingredienser
500 g svinemørbrad
125 g garli flødeost
100 g champignon
175 g bacon i skiver
0.5 bdt frisk persille
650 g kartofler
45 ml olie
1 stk bearnaisesauce i glas
Broccolisalat
1 stk broccoli
0.5 spsk citronsaft
200 g bacon i tern
200 ml cremefraiche
7.5 g sukker
salt
peber
30 g solsikkekerner
1 stk rødløg
Fremgangsmåde
Svinemørbraden renses - overskydende fedt skæres fra
Mørbraden skæres op på langs og fyldes med smøreost blandet med fintskårne champignon og rødløg
Bacon pakkes rundt om svinemørbraden (rulles omkring) og gives 35-45 min. i ovnen ved 200 g. varmluft. Alt efter hvor sprød man ønsker at kødet skal være.
Kartoflerne skylles og duppes tør med et viskestykke. Kartoflerne vendes i olie, salt og fintskåret persille (fra frost kan også bruges).
Giv kartoflerne 25-30 min. i ovnen ved 200 grader varmluft. Eller til de er sprøde og gyldne.
Broccolien pilles i små buketter og et rødløg skæres. Bacon steges sprødt på en varm pande.
Cremefraiche blandes med sukker, citronsaft, salt og peber.
Broccoli, rødløg og bacon blandes med cremefraicheblandingen.
Bearnaisesauce varmes i en gryde og serveres til resten af retten.
Velbekomme.