Billig opskrift:

Tortillas med pommes frites, nuggets og hjemmelavet chilimayo

Tortillas med pommes frites, nuggets og hjemmelavet chilimayo

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Oplev en smagseksplosion med vores fyldte tortillas, der kombinerer sprøde pommes frites, saftige nuggets og en krydret hjemmelavet chilimayo. Disse wraps er perfekte til både frokost og aftensmad, og vil uden tvivl blive et hit hos hele familien. Følg denne nemme opskrift for at lave en lækker og mættende ret, der er lige så sjov at lave, som den er at spise. Disse fyldte wraps er en perfekt balance mellem sprødhed, saftighed og krydret smag. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk tortilla wraps

400 g kyllinge nuggets

75 g frisk spinat

600 g pommes frites

100 g mayonnaise

1 spsk stærk chilisauce

1 tsk citronsaft

salt

peber

olie


Fremgangsmåde

    Hjemmelavet chilimayo:

  1. Bland mayonnaise, stærk chilisauce og citronsaft i en skål.

  2. Smag til med salt og peber - evt mere chili hvis du synes, at den er for mild - jeg har måske lavet den lidt børnevenlig.

  3. Stil til side i køleskabet, indtil det skal bruges.

  4. Hvis du har en airfryer, så start med at lave pommes frites og nuggets. Alternativ kan du bruge ovnen - følg anvisningen på emballagen og fordel det hele i lidt olie. Man kan også godt stege nuggets i olie eller andet fedtstof på panden.

  5. Klip et stort kryds i toppen af din tortilla pakke og læg den kortvarigt i mikroen - 10 sekunder ad gangen. Den bliver dejlig på denne måde - lun og blød.

  6. Hæld ønsket dressing i hver wrap - vi brugte ketchup i bunden.

  7. Læg spinatblade i midten af hver wrap.

  8. Fordel pommes frites og nuggets jævnt ovenpå salaten.

  9. Top det hele med en generøs skefuld hjemmelavet chilimayo.

  10. Fold siderne af wrappen indad og rul den stramt sammen.

  11. Skær wraps i halve, hvis ønsket, og server straks.

  12. Man kan med fordel også komme syltede rødløg, alm rødløg og peberfrugt i også.