Billig opskrift:

Spaghetti med kødsovs (svin)

Spaghetti med kødsovs (svin)

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En klassiker, som alle kan finde ud af at lave – og som hele familien kan lide 🙌 Denne cremede spaghetti med tomatkødsauce kræver kun få ingredienser, tager kort tid at lave og smager bare af comfort food. Perfekt på en travl hverdag, hvor aftensmaden gerne må være både nem og lækker. Tip til krydderi: Hvis du ikke har rødt spaghetti-/pastakrydderi, kan du lave en blanding selv. Til ca. 1 spsk bruges: ½ tsk paprika, ½ tsk tørret oregano, ½ tsk tørret basilikum, ¼ tsk hvidløgspulver (valgfrit) og et lille nip chili. Så får du samme mængde og smag, som hvis du brugte færdig spaghetti-krydderi.

Ingredienser

400 g spaghetti

400 g hakket svinekød

1 stk pastasauce i glas

70 g tomatpuré

250 ml madlavningsfløde

1 spsk spaghetti-/pastakrydderi

1 ds hakket tomat

75 g revet parmesanost

salt og peber efter smag

fedtstof til stegning


Fremgangsmåde

  1. Kog spaghettien i en gryde med rigeligt vand og lidt salt

  2. Steg det hakkede svinekød på en pande, til det er brunt

  3. Rør tomatpuréen i kødet og lad det stege 1 minut

  4. Tilsæt pastasaucen, hakket tomat og fløden. Rør det godt sammen

  5. Lad saucen småkoge i 5-10 minutter

  6. Smag til med krydderi, salt og peber

  7. Server spaghettien med kødsaucen og revet parmesan ovenpå