Billig opskrift:
Spaghetti med kødsovs (svin)

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En klassiker, som alle kan finde ud af at lave – og som hele familien kan lide 🙌 Denne cremede spaghetti med tomatkødsauce kræver kun få ingredienser, tager kort tid at lave og smager bare af comfort food. Perfekt på en travl hverdag, hvor aftensmaden gerne må være både nem og lækker. Tip til krydderi: Hvis du ikke har rødt spaghetti-/pastakrydderi, kan du lave en blanding selv. Til ca. 1 spsk bruges: ½ tsk paprika, ½ tsk tørret oregano, ½ tsk tørret basilikum, ¼ tsk hvidløgspulver (valgfrit) og et lille nip chili. Så får du samme mængde og smag, som hvis du brugte færdig spaghetti-krydderi.
Ingredienser
400 g spaghetti
400 g hakket svinekød
1 stk pastasauce i glas
70 g tomatpuré
250 ml madlavningsfløde
1 spsk spaghetti-/pastakrydderi
1 ds hakket tomat
75 g revet parmesanost
salt og peber efter smag
fedtstof til stegning
Fremgangsmåde
Kog spaghettien i en gryde med rigeligt vand og lidt salt
Steg det hakkede svinekød på en pande, til det er brunt
Rør tomatpuréen i kødet og lad det stege 1 minut
Tilsæt pastasaucen, hakket tomat og fløden. Rør det godt sammen
Lad saucen småkoge i 5-10 minutter
Smag til med krydderi, salt og peber
Server spaghettien med kødsaucen og revet parmesan ovenpå