Billig opskrift:
Hurtig jordbærtærte med bærskum - laktosefri version

Tid i alt: 15 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
I en travl hverdag er det ofte svært at finde tid til at forberede lækre og velsmagende desserter. Men med vores hurtige jordbærtærte med frisk bærskum behøver du ikke at gå på kompromis med smagen eller kvaliteten. Denne tærte kombinerer det bedste fra sommerens friske bær med den luftige og cremede smag af bærskum, alt sammen på en let og delikat mazarinbund. Det bedste ved denne opskrift er, at den er både laktosefri og utroligt hurtig at lave, perfekt til selv de travleste familier.
Ingredienser
275 g marzarintærte
250 g jordbær
30 g pistacienødder
Bærskum
250 ml laktosefri fløde
6 tsk hindbærmarmelade
3 tsk vaniljesukker
1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Pisk laktosefri piskefløde i en skål til du synes den har den rigtige flødeskumskonsistens.
Tilsæt citronsaft, bærmarmelade og vaniljesukker til fløden.
Fortsæt med at piske LET, indtil blandingen er let og luftig. Sørg for ikke at overpiske.
Brug en købt mazarintærte eller lav en hjemmelavet, hvis du foretrækker det.
Placer mazarintærten på et serveringsfad eller en tallerken.
Skyl jordbærrene grundigt og skær dem i skiver eller halve, afhængigt af din præference.
Fordel det friske bærskum over tærten og glat det ud med en spatel eller brug en flot tyl i sprøjtepose (det gør jeg til servering)
Fordel jordbær jævnt over bærskummet.
Hak pistacienødder groft og drys dem over tærten for en ekstra knasende tekstur og smag.
OBS! Kan du finde en hvid chokolade uden laktose, så er det også helt genialt at rive udover kagen. Jeg ved man kan få en fra Fyns chokolade og Green star.