Billig opskrift:

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Dejlig smagfuld og lækker pekingsuppe. Smagen er som hvis man får den på en asiatisk restaurant. Vi prøvede os frem nogle gange for at få den helt rigtige konsistens, og hvor var det bare nemt når man fangede fidusen! Denne ret er gjort meget budgetvenligt. Vil man lave den ekstra lækker en dag kan man lave en hønsekødssuppe som basis i suppen, købe svampemix i stedet for champignon osv.

Ingredienser

2000 ml vand

4 stk hønsebouillon

6 spsk soyasauce

6 spsk risvinseddike

4 tsk sukker

2 tsk stødt chili

4 spsk fiskesauce

6 spsk majsstivelse

2 stk æg

1 ds bambusskud

400 g gulerod

200 g champignon

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kog vandet op med bouillon, krydderier og saucer

  2. Smag til med de forskellige ting, hvis man vil have mere af det.

  3. Tilsæt grøntsager hakket i mundrette stykker - gulerødderne skar jeg tynde

  4. Giv et opkog

  5. Jævn med majsstivelse oprørt i vand

  6. Pisk æg sammen i en skål

  7. Tilsæt til suppen under rolig omrøring - hvis det piskes ændres konsistens og farve i suppen - så det skal gerne omrøres med en spisepind fx eller en ske.