Billig opskrift:
19. december: Røræg - god til julefrokosten

Tid i alt: 14 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Så blev det den 19. december og det er nu tid til at åbne låge nr. 19. Bag denne låge gemmer sig der endnu en lækker opskrift til julefrokostbordet - nemlig røræg. Røræg er ofte serveret til pålæg, røget ål, salami-maden eller brunchbordet.
Ingredienser
9 stk æg
100 ml sødmælk
0.3 bdt frisk purløg
1 tsk salt
1 tsk peber
fedtstof til stegning
Fremgangsmåde
Find en god pande frem og varm den godt op.
Smelt lidt fedtstof på panden.
Pisk alle ingredienserne godt sammen evt. med en gaffel eller piskeris.
Hæld det på panden og lad det få lidt varme og fasthed inden du rører rundt i det. Jo mere man rører jo mindre bliver stykkerne - så ønsker man større stykker skal man ikke røre så ofte i det.
Det er færdigt når det har en fast konsistens men stadig er lidt fugtig i det.