Billig opskrift:

Kylling i kokosmælk med grøntsager og nudler

Kylling i kokosmælk med grøntsager og nudler

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne ret er fantastisk nem at lave og smager super skønt. Det er ligesom at sidde på en thai/kinesisk restaurant og dykke ned i maden. Den tager ingen tid at forberede og passer sig selv mere eller mindre. En nem børnevenlig opskrift, som passer godt ind i det travle hjem. Jeg er vild med kokosmælk i mine opskrifter, så denne er selvfølgelig også med ingrediensen.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

400 ml kokosmælk

1 tsk karry

1 ds bambusskud

150 g bønnespirer

4 tsk mango chutney

200 g babymajs

1 stk peberfrugt

250 g nudler

2 tsk gurkemeje

salt

peber

meljævning

olie


Fremgangsmåde

  1. Start med at skære kyllingen i mindre strimler

  2. Varm olie i en gryde og tilsæt kylling, karry, salt og peber.

  3. Tilsæt bambusskud og fintsnittet peberfrugt til gryden og rør godt rundt

  4. Tilsæt mango chutney, kokosmælk og lad det simre lidt tid.

  5. Tilsæt babymajs sammen med bønnespirerne.

  6. Smag til med salt, karry, gurkemeje, mango chutney og peber

  7. Jævn retten med den forestrukne jævning.

  8. Servér med kogte nudler.