Billig opskrift:
Vegetarisk "pølse" mix

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
🌱✨ Hold nu fast – det her er en opskrift, der kan noget! Jeg har testet den med “Veg In sojapølser” (40 kr for 5 stk. i SuperBrugsen). De fungerer super godt i både svensk pølseret, pølsemix og hotdogs 🌭 Men prisen er lidt pebret, især hvis man skal lave mange hotdogs. 👉 Derfor et tip til jer: Rema1000 har nogle Vevia Vegetariske Grillpølser til 29,95 kr. – og de er altså også helt perfekte til retter som pølsemix eller pølseret. Pølsen fra Rema1000 er uden æg og soya, men de laves ofte med, og derfor er der allergene på den. 🙌 Så brug lige præcis de vegetariske pølser, du bedst kan lide – opskriften virker uanset mærke. Vi spiste retten med pommes frites (lavet i airfryer, men de kan sagtens bages i ovnen) og lidt pommes frites-dressing til. Min mand var også vild med det – og vi blev enige om, at det sagtens kan erstatte klassiske pølser 💚
Ingredienser
240 g vegetatisk pølse
1000 g pommes frites
2 stk løg
ketchup
olie
Fremgangsmåde
Lav pommes frites i ovnen efter emballagen eller i en airfryer ved 200 g. i 18 min.
Skær løg fint.
"Pølserne" skæres i små stykker og steges i olie på en pande.
Hæld pommes op på en tallerken, tilføj pølserne, derefter ketchup og andet dressing og top det med rå løg.
