Billig opskrift:

Vegetarisk "pølse" mix

Vegetarisk "pølse" mix

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

🌱✨ Hold nu fast – det her er en opskrift, der kan noget! Jeg har testet den med “Veg In sojapølser” (40 kr for 5 stk. i SuperBrugsen). De fungerer super godt i både svensk pølseret, pølsemix og hotdogs 🌭 Men prisen er lidt pebret, især hvis man skal lave mange hotdogs. 👉 Derfor et tip til jer: Rema1000 har nogle Vevia Vegetariske Grillpølser til 29,95 kr. – og de er altså også helt perfekte til retter som pølsemix eller pølseret. Pølsen fra Rema1000 er uden æg og soya, men de laves ofte med, og derfor er der allergene på den. 🙌 Så brug lige præcis de vegetariske pølser, du bedst kan lide – opskriften virker uanset mærke. Vi spiste retten med pommes frites (lavet i airfryer, men de kan sagtens bages i ovnen) og lidt pommes frites-dressing til. Min mand var også vild med det – og vi blev enige om, at det sagtens kan erstatte klassiske pølser 💚

Ingredienser

240 g vegetatisk pølse

1000 g pommes frites

2 stk løg

ketchup

olie


Fremgangsmåde

  1. Lav pommes frites i ovnen efter emballagen eller i en airfryer ved 200 g. i 18 min.

  2. Skær løg fint.

  3. "Pølserne" skæres i små stykker og steges i olie på en pande.

  4. Hæld pommes op på en tallerken, tilføj pølserne, derefter ketchup og andet dressing og top det med rå løg.