Billig opskrift:

Bulgursalat m/ grønkål, tofu og mozzarella

Bulgursalat m/ grønkål, tofu og mozzarella

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Bulgursalat ☘️ En ny vegetarisk ret til samlingen med grønkål, mozzarella, champignon, tomat, bulgur, løg og tofu blandt andet. Hold nu fast den mætter og smager hammer godt. Jeg smider opskriften ind i aften! Den her ret er også super god at varme i mikroen til frokost!

Ingredienser

140 g bulgur

2 stk tomat

100 g frisk grønkål

300 g frisk tofu

300 g champignon

2 stk løg

3 stk fed hvidløg

1 tsk løgpulver

1 tsk hvidløgspulver

150 g mini mozzarella

fedtstof

400 ml vand


Fremgangsmåde

  1. OBS: vask hænder inden du laver mad. Skyl alle grøntsager også.

  2. Skyl dine bulgur inden de koges. Der skal dobbelt så meget vand i gryden, som bulgur. Så når der skal bruges 0,5 dl. bulgur til 1 person, skal der 1 dl. vand til for at det koger. En garanti for gode bulgur kogte er at følge anvisningen på emballagen. Det skal gerne småsimre i 15 minutter.

  3. Smelt margarine på en pande

  4. Tilsæt hakket hvidløg og løg

  5. Skær tofu i mindre mundrette stykker og vend det i soyasauce, salt, peber, hvidløgspulver og løgpulver. Hæld det på panden til løg og hvidløg.

  6. Skær grønkål, tomater og champignon i små stykker og tilsæt det til panden.

  7. Tilsæt mozzarellakuglerne få minutter inden retten har lynstegt nok. De skal ikke smelte helt, blot være lune.

  8. Vend bulguren i retten ved servering.

  9. Smag til med salt og peber,