Kålwraps med hurtig pulled bbq kylling

Kålwraps med hurtig pulled bbq kylling

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Retten her er fantastisk nem at lave, og alle der har smagt den har simpelthen været imponeret over smagene og på ingen måde manglet stivelse i retten. Kålwraps er mættende og det giver alligevel en sprød wrap, selvom det lige er blancheret. Man kan putte alt muligt lækkert i disse wraps eller også bygge det på en tårn af salat ovenpå kålbladene, det er også lækkert.

Ingredienser

BBQ marinade + kylling

450 g kyllingebrystfilet

0.5 tsk salt

45 g brun farin

75 ml olie

6 spsk ketchup

1 tsk paprika

3 stk fed hvidløg

0.5 tsk chiliflager

0.5 tsk peber

Kålwraps

1 stk spidskål

250 g hytteost

100 g salatost i tern

400 g coleslaw blanding

0.5 stk agurk

1 stk peberfrugt


Fremgangsmåde

    BBQ marinade:

  1. Pil hvidløg

  2. Blend olie og hvidløg

  3. Pisk resten af ingredienserne sammen og tilsæt olien gradvist.

  4. Kyllingen:

  5. Kog kyllingen i vand i 40-45 minutter. Brug en elpisker til at trevle kyllingen med efterfølgende - tilsæt bbq marinaden og vend det rundt.

  6. Resten:

  7. Blancher spidskålet i store blade i 2 minutter. (Kog dem i et par minutter). Tag dem op ad vandet og læg dem på en tallerken til servering. Servér med fintsnittet agurk, peberfrugt, hytteost, salatost og coleslawblandingen.

  8. Velbekomme.