Billig opskrift:
Fyldt kylling med flødekartofler og ærter

Tid i alt: 70 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Jeg elsker flødekartofler og fyldt kylling med bacon omkring. Det er en af mine livretter, og den er så nem at lave og står egentlig blot og passer sig selv, når det er forberedt. Hele familien elsker retten, og jeg laver den også ofte som gæstemad. Det er en forholdsvis billig ret, da det hele kan laves af store mængder med fx flødekartoflerne.
Ingredienser
Flødekartofler
1000 g kartofler
500 ml piskefløde
1 stk løg
3 stk fed hvidløg
250 ml sødmælk
peber
salt
300 g ærter
fedtstof
Fyldt kylling
150 g bacon i skiver
400 g kyllingebrystfilet
125 g garli flødeost
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn
Kartoflerne skrælles, skylles og skæres i små tern
Ildfast fad smørres med fedtstof
Kartoflerne fordeles i fadet.
Løg hakkes og puttes ovenpå kartoflerne i fadet.
Piskefløde, sødmælk, salt og peber hældes ovenpå kartoflerne.
Retten bages i ovnen i min. 60 min. ved 200 grader alm. ovn.
Kyllingen skæres halvt over på langs og fyldes med smøreost. Bacon vikles omkring og gives 45 min. i ovnen alm ovn ved samme temperatur som kartoflerne.
Ærterne koges som anvisning på emballagen.
Server og velbekomme.