Billig opskrift:
Parmesanstegt broccoli m/ kødsauce og cherrytomater

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Parmesanstegt broccoli med kødsauce og cherrytomater. En lækker ret uden stivelse, som virkelig faldt i god jord herhjemme. Jeg er vild med kødsauce, så det er bare at finde alternativer til spaghetti der mætter - og det er heldigvis heller ikke svært. Denne gang blev det til broccoli og tomater.
Ingredienser
500 g hakket oksekød
350 g cherrytomater i bakke
1 stk broccoli
2 ds hakket tomat
1 stk porre
250 ml mælk
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret timian
1 stk oksebouillon
100 g revet parmesanost
2 stk fed hvidløg
olie
salt
peber
Fremgangsmåde
Start med at brune oksekødet i olie i en gryde
Skær porre og hvidløg i tynde ringe og bland det med oksekødet
Tilsæt hakkede tomater, bouillon, mælk, oregano og timian.
Smag til med salt og peber.
Skær broccolien i tynde buketter og vend det i noget olie og parmesanost. Steg det på en pande ved middelvarme.
Servér de stegte broccoli med kødsaucen og tomaterne.