Spaghetti med kødfri sovs (pipfri)

Spaghetti med kødfri sovs (pipfri)

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

For lige at prøve en ny måde at få spaghetti med en sauce til - pipfri for det skal være helt korrekt. En kødfri sauce som smager utrolig godt og mætter. Pipfri er en erstatning til kyllingestykker, og jeg er personlig helt vild med smagen og ville faktisk i går hellere have det end med oksekødet. 

Ingredienser

200 g champignon

200 g naturli' pipfri

400 g spaghetti

2 stk løg

2 ds hakket tomat

3 stk fed hvidløg

salt

peber

1 tsk bbq krydderi

1 spsk soyasauce


Fremgangsmåde

  1. Varm fedtstof/olie i en gryde og tilsæt hvidløg, løg, champignon og pipfri. Lad det simre til løgene er bløde.

  2. Kog spaghettien i letsaltet vand.

  3. Tilsæt hakket tomat, soya og krydderier til gryden.

  4. Smag til med salt og peber.