Billig opskrift:

Aspargessuppe med brød

Aspargessuppe med brød

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Aspargessuppe er vi helt vilde med, mest af alt fordi det minder om en tynd version af tarteletfyld. Man kan putte suppehorn i retten også, hvis man er til dette det mætter så godt, og brødet kan snildt varieres alt efter hvad man lige har tilbage af rester eller har købt ind. Har vi burgerboller tilbage bruges det, ellers ofte baguettes. Pift det gerne op med lidt hvidløg og olie.

Ingredienser

2 ds aspargessnitter

150 ml OMA madlavningsfløde

2 stk baguette

35 g smør

32 g mel

1000 ml vand

1 stk hønsebouillon


Fremgangsmåde

  1. Afdryp aspargesnitterne og gem væden

  2. Lav en smørbolle i en gryde (mel + smeltet smør)

  3. Tilsæt væde fra asparges og pisk til der ikke er flere klumper

  4. Tilsæt bouillon og lad suppen koge i 5-6 minutters tid

  5. Tilsæt en sjat mælk (evt. fløde hvis det haves) og smag til med salt og peber

  6. Til sidst tilsættes aspargesene til suppen

  7. Varm brød og server.