Billig opskrift:

Pasta med rejer og friske grøntsager

Pasta med rejer og friske grøntsager

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Pasta med rejer og friske grøntsager er en hurtig herlig ret, som kan laves af selv de, som ikke har været i køkkenet længe eller blot vil begive sig ud i nogle nye opskrifter. Retten er god i en nem hverdag, og smager også rigtig godt med et stykke brød eller salat til. Man kan selvfølgelig også selv mikse den med flere grøntsager - det er helt op til den enkelte selv. Citronpeberet indeholder også salt, hvilket derfor gør, at man kan bruge den som eneste krydderi i retten, og derfor ikke behøver tilsætte mere salt.

Ingredienser

250 g cherrytomater i bakke

1 stk courgette

400 g spaghetti

200 g rejer i lage

1 stk citron

100 ml OMA madlavningsfløde

1 tsk citronpeber

25 ml olivenolie


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges al dente i letsaltet vand i en stor gryde. Jo større gryde, jo større chance for at det ikke bliver klistret.

  2. Cherrytomater og courgette skylles og skæres små tern (tomaterne i kvarte).

  3. Olivenolie hældes i en wok - tilsæt rejerne og lynsteg dem. Tilsæt grøntsagerne og steg videre. Tilsæt til sidst pasta og madlavningsfløde.

  4. Smag til med citronpeber.

  5. Citron skæres i skiver. Citronen bruges til servering og giver retten den sidste syrlige tvist.

  6. Server og velbekomme.