Billig opskrift:
Pasta i fad m/ kotelet, kokos og grønne bønner

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Dette var en opskrift, som jeg tilfældigvis kom til at lave til frokost en dag, da jeg blot skulle bruge nogle af de rester, som vi havde tilbage, samt alt det vi lige havde i fryser og skabene. Den blev utrolig lækker, og hvor var jeg dog glad for, at jeg prøvede denne kombination. Jeg har ikke før arbejdet med "Oncle Ben's" saucer, men jeg må sige, at det bestemt ikke er sidste gang, at vi laver denne. Den er en smule krydret i smagen, og der bliver en del rester tilbage af denne ret - det fik vi i hvert fald. Den mætter godt.
Ingredienser
400 g pasta
500 g grønne bønner
1 glas Uncle Ben's, Thai coconut curry
500 g kotelet
200 g revet mozzarella
1 tsk peber
1 tsk salt
1.5 tsk karry
24 fedtstof
1.5 tsk paprika
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisning på emballagen i letsaltet vand.
Koteletterne skæres i små stykker
Bønnerne koges i letsaltet vand til de er møre.
Fedtstof varmes på en pande og lidt karry, paprika, salt og peber tilsættes - lad det bruse lidt op og steg koteletterne i dette. Tilsæt kokos/karry saucen og lad det små simre i et par minutter.
Vandet fra bønner og pasta hældes fra. Bønnerne skæres i små stykker med en kniv og hældes i et ildfast fad - tilsæt pastaen og koteletter med saucen.
Hæld mozzarella på toppen og giv det ca. 15 minutter i ovnen ved 200 g. alm. ovn. - eller til osten er godt smeltet og gylden.
Servér og velbekomme.