Billig opskrift:

Fyldte madpandekager m/ kylling, grøntsager og hytteost

Fyldte madpandekager m/ kylling, grøntsager og hytteost

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Børnene havde som altid lyst til pandekager, men det går ikke altid med sukker, is og syltetøj. Jeg valgte derfor at lave fyldte madpandekager, som smager fantastisk. Børnene prøvesmager glædeligt imens pandekagerne bages og nyder maden, når den bliver serveret. Jeg er generelt glad for kylling og hytteost, så denne version var simpelthen så lækker, krydret og smagfuld.

Ingredienser

Pandekager

160 g mel

400 ml mælk

2 tsk bagepulver

0.5 tsk salt

7.5 ml olie

fedtstof

Tilbehør

450 g kyllingebrystfilet

120 g gulerod

1 stk peberfrugt

2 stk løg

1 tsk chiliflager

1 tsk paprika

250 g hytteost

0.5 stk iceberg

0.5 stk agurk

125 g majs

120 g ærter

salt

peber

dressing


Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne til pandekagerne hældes i en skål og piskes med el-pisker.

  2. Smelt fedtstof på panden og bag 8 stk.

  3. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn

  4. Skær kyllingefileterne i små stykker

  5. Løg skrælles og fintsnittes

  6. Skyl og skær rød peber i tynde stænge - skræl gulerødder og skær dem ligeledes i tynde stænger

  7. Steg gulerødder, løg, rød peber og kylling i en gryde tilsat fedtstof - tilsæt chiliflager, paprika, salt og peber

  8. Hæld indholdet i gryden over på pandekagerne og luk pandekagerne

  9. Læg pandekagerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 200 g. alm. ovn i 15 min.

  10. Skyl agurk og skær den i små tern

  11. Skyl og fintsnit iceberg

  12. Agurk, iceberg, majs og ærter serveres som blandet salat til de fylde pandekager. Ved servering tilsættes hytteost på toppen af madpandekagerne.