Billig opskrift:

Fyldte squash m/ tomat og bacon

Fyldte squash m/ tomat og bacon

Tid i alt: 50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Når man eksperimentere med ingredienser, bliver man selvfølgelig nødsaget til at tænke ud af boksen. Oftest når der skal findes på nye ideer står jeg i køleboksen og kigger efter gule mærker – hvad ville være fedt sammen? Og denne gang blev det til fyldt squash! Noget jeg egentlig har ville prøve længe, men faktisk var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe den an. Den kan jo laves på et hav af måder! Jeg synes selv, at denne kombination er lækker. Jeg er bestemt ikke færdig med at fylde lækre sager med kødsauce! Selvom det ikke ligner, at der er mange grøntsager i retten, så er den spækket med grøntsager under osten. Det er kun squashen nederst man rigtig lægger mærke til, når man spiser den dejlige ret.

Ingredienser

100 g champignon

4 stk squash

200 g bacon i tern

100 ml vand

1 ds hakket tomat

200 g revet mozzarella

1 stk peberfrugt

160 g gulerod

1 stk løg

2 tsk paprika

0.5 tsk cayennepeber

2 stk fed hvidløg

salt

peber

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg snittes fint og steges i fedtstof en en gryde

  2. Squashen deles i 2 og indmaden bruges i kødsaucen (tages ud med en teske) – resten af squash’en skal bruges til at fylde ud med kødsauce.

  3. Bacon tilsættes løg og hvidløg og steges videre i gryden

  4. Peberfrugt skylles og skæres i små stykker

  5. Gulerod skrælles og rives fint

  6. Peberfrugt, gulerod, champignon, hakkede tomat, squash og vand tilsættes.

  7. Krydderier tilsættes gryden og lades simre i 5 min.

  8. Kødsaucen fyldes i hullerne i alle halvdelene af squashene og mozzarella fyldes ovenpå.

  9. De fyldte squash bages i ovnen ved 200 grader varmluft i 15 min.