Billig opskrift:
Tomatsuppe med suppehorn og brød

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Tomatsuppe er dejligt nemt og ikke mindst rart, når vejret er lidt overskyet. Det er en let ret, som ikke tager ret lang tid at lave, og som kan laves både med eller uden suppehorn og brød. Dog fylder det lidt mere, når det er i retten. En af mine yndlingsgrunde til, at denne ret ofte er på menuen er, at det er billigt at lave, og det smager også helt fantastisk.
Ingredienser
2 stk baguette
2 ds hakket tomat
250 g suppehorn
70 g tomatpuré
300 ml vand
1 stk løg
1 stk grøntsagsbouillon
2 stk fed hvidløg
45 ml olie
peber
salt
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg skæres i grove tern
Varm det op i olivenolie i en gryde – det må ikke blive brunt, men blot bløde og gennemsigtige
Put resten af ingredienserne udover brød og pasta i, og lad det simre i 10 minutters tid
Kog suppehorn og varm brødet i ovnen/brødrister efter anvisning på pakken
Blend suppen når det har simret og smag til med salt og peber