Billig opskrift:

Tomatsuppe med suppehorn og brød

Tomatsuppe med suppehorn og brød

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Tomatsuppe er dejligt nemt og ikke mindst rart, når vejret er lidt overskyet. Det er en let ret, som ikke tager ret lang tid at lave, og som kan laves både med eller uden suppehorn og brød. Dog fylder det lidt mere, når det er i retten. En af mine yndlingsgrunde til, at denne ret ofte er på menuen er, at det er billigt at lave, og det smager også helt fantastisk.

Ingredienser

2 stk baguette

2 ds hakket tomat

250 g suppehorn

70 g tomatpuré

300 ml vand

1 stk løg

1 stk grøntsagsbouillon

2 stk fed hvidløg

45 ml olie

peber

salt


Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg skæres i grove tern

  2. Varm det op i olivenolie i en gryde – det må ikke blive brunt, men blot bløde og gennemsigtige

  3. Put resten af ingredienserne udover brød og pasta i, og lad det simre i 10 minutters tid

  4. Kog suppehorn og varm brødet i ovnen/brødrister efter anvisning på pakken

  5. Blend suppen når det har simret og smag til med salt og peber