Billig opskrift:

Cremet spaghetti carbonara

Cremet spaghetti carbonara

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

I går blev en af de få dage, hvor vi herhjemme afviger fra madplanen. Vi fik besøg af min kære søster og hendes datter, og derfor havde vi tænkt, at vi ville bruge mere tid på hinanden og mindre tid på madlavning - hvilket førte til, at vi skulle have mad udefra! Men hvorom alting var, var der ingenting der lykkedes med bestillingerne og i frustrationer kunne vi da for filan også bare lave vores mad selv så! Men klokken var efterhånden mange og derfor havde vi ikke massere af tid til at stå og kokkere. Maden blev til en cremet lækker pastaret - spaghetti carbonara. Normalt er jeg ikke så meget til denne ret, men den blev virkelig delikat, og så var den vildt nem og hurtig at lave og krævede kun 4 ingredienser! Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.

Ingredienser

250 ml madlavningsfløde

300 g spaghetti

200 g bacon i tern

175 g skinke i strimler

100 g revet mozzarella

50 g revet parmesanost

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges efter anvisning på emballagen

  2. Baconen steges på panden og skinkes tilsættes bagefter

  3. Pasta/spaghetti tilsættes på panden og fløden og cheddarost hældes over

  4. Lad det simre et par minutter og rør godt rundt imellemtiden

  5. Smag til med salt og peber

  6. Tip: Retten smager super godt med et flutes til - men retten er også lækker i sig selv.