Billig opskrift:

Kylling m/ grønne bønner, scrambled eggs og avocado

Kylling m/ grønne bønner, scrambled eggs og avocado

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Kylling med grønne bønner, æg og avocado er en proteinbombe der siger spar 2. Retten er tilmed uden stivelse og utrolig mættende. Den fungerer godt både som en frokost og til aftensmad. Jeg valgte at lave den en smule spicy, hvilket virkelig gjorde noget godt for retten. Retten er sund, den er nem at lave og så skal der ikke mange ingredienser til - det er jeg jo helt vild med.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

3 tsk hvidløgspulver

0.8 tsk peber

3 spsk soyasauce

1 tsk salt

1 tsk bbq krydderi

Andet

600 g grønne bønner

2 stk avocado

Scrambled eggs

9 stk æg

1 tsk chiliflager

salt

peber

150 ml mælk


Fremgangsmåde

  1. Soya, salt, peber, hvidløgspulver og bbq krydderi blandes sammen og kyllingen vendes heri og lades stå i ca. 15 min. Gerne i køleskabet.

  2. Æg klækkes ud i en skål og lidt mælk tilsættes. Krydr med lidt salt, chiliflager og peber. Rør det godt sammen og hæld det på en varm pande.

  3. Pas på at æggene ikke brænder fast på panden, der skal gerne røres regelmæssigt. Tag det af panden når det er færdig og dæk det til med stanniol så det holdes varmt (eller smid det i ovnen på 50 grader)

  4. Kyllingen + marinaden hældes på en anden pande sammen med lidt fedtstof og steges til kyllingen er gennemstegt - skær det gerne over for at tjekke, at det har gået nok.

  5. Hæld grønne bønner på samme pande som kyllingen og lad dem stege færdig sammen med kyllingen.

  6. Imens bønner og kylling steger skæres der avocado i skiver (der er en sten inde i avocadoen, denne skal man lige være opmærksom på når man skærer i den)

  7. Servér æggene til de stegte bønner, kylling og avocado. Velbekomme.