Billig opskrift:

Burger m/ bbq marineret kylling, spinat & æg

Burger m/ bbq marineret kylling, spinat & æg

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Om det her er lækkert? Det kan jeg love jer for, at det er! Burgere med BBQ marineret kylling, spinat, æg og meget mere. Vi elsker at afprøve nye ingredienser ift. burgere, og vi kan snildt spise det en gang om ugen, hvis alle fik lov - det er dog lige lovlig meget synes madmor her. Men øj den var bare god den her version, og den kommer bestemt på menuen en anden gang. Man skal lige være opmærksom på, at der laves godt med BBQ marinade, men den kan sagtens holde 3 uger i tætlukket beholder i køleskabet.

Ingredienser

6 stk burgerboller

75 g spinat

0.5 stk agurk

1 stk peberfrugt

4 stk æg

1 stk rødløg

burgerdressing

30 ml olie

Kylling + BBQ

20 g brun farin

3 spsk ketchup

60 ml olie

3 stk fed hvidløg

0.5 tsk salt

1 tsk paprika

0.5 tsk chiliflager

0.5 tsk peber

450 g kyllingebrystfilet


Fremgangsmåde

  1. Pil hvidløg

  2. Blend olie og hvidløg

  3. Pisk resten af ingredienserne sammen og tilsæt olien gradvist.

  4. Pensl kyllingebrysterne med marinaden og lad det gerne trække inden stegning

  5. Steg kyllingen på panden i olie - når kyllingen er færdig skæres den i tynde skiver.

  6. Skyl spinat og læg det til side til servering

  7. Rødløget pilles og skæres i tynde ringe

  8. Ovnen tændes på 200 g. alm. ovn.

  9. Agurk samt peberfrugt skylles og skæres i tynde skiver/ringe

  10. Æggene steges i en anelse olie på en varm pande i ca. 1 minut (gerne med låg på). Herefter tages ægget af varmen og lades stå i ganske få sekunder, hvis blommen skal være blød. Omkring 1 minut hvis blommen skal være mere fast.

  11. Varm brøddet i ovnen et par minutter til de er varme.

  12. Servér tilbehøret og byg selv burger.