Billig opskrift:
Pastaret m/ fløde, spinat og parmesanost

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Her til aften fik vi en tøm køleskab og skabs ret. Pastaret med blandt andet fløde, spinat og parmesanost. Det var lækkert! Den kan varieres på så mange forskellige måder - der kan også tilføjet hakket grønkål, ærter, løg, porre, gulerødder mv. Alt man lige har af rester derhjemme. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 3406 kalorier / 1135 kalorier pr. pers. Fedt: 165g / 55 g. pr. pers. Kulhydrater: 341g / 113 g. pr. pers. Protein: 130g / 43 g. pr. pers.
Ingredienser
250 ml kaffefløde
50 g revet parmesanost
400 g pasta penne
150 g skinke i tern
150 g bacon i skiver
75 g frisk spinat
125 g majs
1.5 tsk salt
0.8 tsk peber
24 fedtstof
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisning på emballagen (gerne i letsaltet vand)
Bacon skæres i små stykker og steges i en wok - skinke tilsættes - tilsæt gerne lidt mere fedtstof, hvis der ikke er nok.
Tilsæt spinat og majs til wokken
Dræn pastaen for vand og tilsæt pastaen til wokken
Vend parmesanost og fløde i pastaen til fløden er kogt ind i retten.
Smag til med salt og peber