Billig opskrift:

Pastaret m/ fløde, spinat og parmesanost

Pastaret m/ fløde, spinat og parmesanost

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Her til aften fik vi en tøm køleskab og skabs ret. Pastaret med blandt andet fløde, spinat og parmesanost. Det var lækkert! Den kan varieres på så mange forskellige måder - der kan også tilføjet hakket grønkål, ærter, løg, porre, gulerødder mv. Alt man lige har af rester derhjemme. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 3406 kalorier / 1135 kalorier pr. pers. Fedt: 165g / 55 g. pr. pers. Kulhydrater: 341g / 113 g. pr. pers. Protein: 130g / 43 g. pr. pers.

Ingredienser

250 ml kaffefløde

50 g revet parmesanost

400 g pasta penne

150 g skinke i tern

150 g bacon i skiver

75 g frisk spinat

125 g majs

1.5 tsk salt

0.8 tsk peber

24 fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges efter anvisning på emballagen (gerne i letsaltet vand)

  2. Bacon skæres i små stykker og steges i en wok - skinke tilsættes - tilsæt gerne lidt mere fedtstof, hvis der ikke er nok.

  3. Tilsæt spinat og majs til wokken

  4. Dræn pastaen for vand og tilsæt pastaen til wokken

  5. Vend parmesanost og fløde i pastaen til fløden er kogt ind i retten.

  6. Smag til med salt og peber