Billig opskrift:

Hvidkålsgryde m. oksekød og grøntsager

Hvidkålsgryde m. oksekød og grøntsager

Tid i alt: 50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne lækre er ret er ideel, hvis man gerne vil have noget nemt, som også mætter utrolig meget. Er familien ikke med på bølgen om at leve uden stivelse, så er brune ris fantastisk til retten. Vi får også somme tider kartofler til, da det også giver en god mæthedsfornemmelse - og så er vi generel bare glade for kartofler herhjemme. Tilsætter man en anelse mere vand, er den også ideel som suppe.

Ingredienser

800 g hvidkål

350 g gulerod

1 stk squash

500 g hakket oksekød

750 ml vand

1 stk oksebouillon

1 stk grøntsagsbouillon

24 fedtstof

2 stk løg

2 tsk karry

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Gulerødder, løg, squash og hvidkål skæres i små tern

  2. Løg og karry svitses i olie i en gryde i fedtstof – kødet tilsættes efterfølgende.

  3. Grøntsager, bouillon og vand tilsættes og småsimrer i 30-35 min.

  4. Smag til med salt, karry og peber.

  5. Synes retten for tynd, kan der tilsættes lidt meljævning. Men det kan sagtens undværes.