Billig opskrift:

Pasta i fad m/ svinefilet, feta og salat

Pasta i fad m/ svinefilet, feta og salat

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En god opskrift med pasta og svinefilet. Jeg supplerede op med noget salat, men den kan sagtens spises uden, hvor man stadig bliver godt mæt. Der blev en del rester i overskud fra dagen, så manden kunne få lidt med i madpakken. Den smager super godt både kold og varm. OBS! Dressing kan indeholde både mælk og/eller æg, hvorfor de er valgt som allergene i appen her.

Ingredienser

100 g majs

150 g salatblanding

4 stang asparges

1.5 stk forårsløg

500 g svinefilet

300 g macaroni

100 g salatost i tern

dressing

1 tsk peber

1.5 tsk salt

30 ml olie

1.5 tsk paprika


Fremgangsmåde

  1. Svinefileten skæres i små tern og krydres med salt, peber og paprika (vend det hele sammen i en skål eller pose).

  2. Steg efterfølgende kødet i en smule olie på en pande

  3. Skyl asparges og forårsløggene og skær det i små skiver/stykker

  4. Vend forårsløg og asparges med svinefileten og lad det simre lidt

  5. Kog pastaen i et par minutter i letsaltet vand. Dræn pastaen for vand og hæld pastaen i et ildfast fad.

  6. Tilsæt majs og indholdet fra panden.

  7. Servér med salatost, dressing og frisk skyllet salat.