Om mig


mig og min familie

Mit navn er Fie Fabricius Winther, jeg er fra 1995 og gift med Mikkel. Vi fandt hinanden i sommeren 2012 og sammen har vi 2 skønne børn, Haley og Liam. Vi blev gift i 2016, og han er den største klippe i mit lille projekt. Jeg drømmer om at kunne hjælpe hele verden, at kunne gøre en forskel, men nu starter vi her. Rom blev ikke bygget på én dag.


Jeg tænker, at du sidder og læser med nu, fordi du ligesom jeg, ikke har alverdens penge at gøre godt med til hverdagens mad. Jeg sad selv på en lille SU, da jeg startede mit lille projekt. En indtægt som gør, at det altså kun lige kunne køre rundt. Så var jeg nødt til at være kreativ og tænke ud af boksen. Og så opstod Mad For Fattigrøve i 2017.


Min baggrund for Mad For Fattigrøve er, at jeg ønsker at hjælpe andre mennesker og gøre en kæmpe forskel i verdenen. Men da jeg ikke har økonomien til at hjælpe andre, så må jeg bruge af den viden, lyst og de ressourcer jeg har. Helt basalt ønsker jeg at gøre en forskel – og med de erfaringer jeg selv har gjort mig på en lav indkomst, så er jeg nødt til at give min viden videre. Jeg elsker at eksperimentere med mad og at gøre noget stort ud af noget småt.


Mad For Fattigrøve indeholder lidt af hvert, men den primære funktion er opskrifter, madplaner og sparetips - værktøjer der gør det nemmere og billigere at leve. Én ting er, at stå med en opskrift, en anden er at vide hvor meget det egentlig koster, og hvordan man laver det. Jeg vil ønsker at give mine læsere et større billede af livet – for det kan lykkedes at leve godt på et lavt budget.


Er du ikke en fattigrøv som jeg selv, så er jeg sikker på, at jeg vil kunne hjælpe lidt alligevel. Alle kan vel bruge et tip eller to. Og helt ærligt? Hvem vil ikke gerne leve billigere? Jeg tænker alle har nogle drømme og mål i livet.


Så tak fordi du læste med så langt. Rom blev ikke bygget på én dag, og det samme blev Mad For Fattigrøve heller ikke. Der er langt vej endnu, men nu starter vi her. Bliv endelig hængende. 🙂