Billig opskrift:

Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat

Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Fyldt svinemørbrad er fantastisk, når man har en masse små rester tilbage af grøntsager og smøreoste/oste. Der er nemlig mange forskellige ting, som kan fyldes i kød, hvilket gør det utrolig smagfuldt. Hertil serveres en lækker broccolisalat.

Ingredienser

500 g svinemørbrad

125 g garli flødeost

100 g champignon

175 g bacon i skiver

Broccolisalat

1 stk broccoli

1 stk rødløg

200 g bacon i tern

200 ml cremefraiche

7.5 g sukker

salt

peber

30 g solsikkekerner

0.5 spsk citronsaft


Fremgangsmåde

  1. Svinemørbraden renses - overskydende fedt skæres fra

  2. Mørbraden skæres op på langs og fyldes med smøreost blandet med fintskårne champignon og rødløg

  3. Bacon pakkes rundt om svinemørbraden (rulles omkring) og gives 35-45 min. i ovnen ved 200 g. varmluft. Alt efter hvor sprød man ønsker at kødet skal være.

  4. Broccolien pilles i små buketter og et rødløg skæres. Bacon steges sprødt på en varm pande.

  5. Cremefraiche blandes med sukker, citronsaft, salt og peber.

  6. Broccoli, rødløg og bacon blandes med cremefraicheblandingen og serveres til kødet.

  7. Velbekomme.