Billig opskrift:

Spidskålsruller m/ grøntsagswok

Spidskålsruller m/ grøntsagswok

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Spidskålsruller m/ grøntsagswok. Et fantastisk alternativ til de klassiske forårsruller. Denne gang med fyld af mozzarella, forårsløg, persille og pølser. Fantastisk kombination.

Ingredienser

1 stk spidskål

500 g grøntsagsblanding

3 stk forårsløg

200 g revet mozzarella

1 bdt frisk persille

550 g pølser

30 ml olie

1 tsk paprika

1 tsk karry

1 tsk cayennepeber

0.5 tsk salt

0.5 tsk peber


Fremgangsmåde

  1. Spidskålen skylles og blade tages af spidskålen (se billede).

  2. En pølse lægges i midten af spidskålet

  3. Mozzarella, tyndtskåret forårsløg og persille fordeles ovenpå pølsen og spidskålet rulles sammen - til at holde det lukket stikkes tandstikker ned i.

  4. Grøntsagsblandingen steges i olie på en pande/wok og krydderierne tilsættes - smag til med salt og peber

  5. Rullerne steges i fedtstof / olie på en pande til de er blevet brune på siderne.

  6. Servér og velbekomme.