Billig opskrift:
Spidskålsruller m/ grøntsagswok
Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Spidskålsruller m/ grøntsagswok. Et fantastisk alternativ til de klassiske forårsruller. Denne gang med fyld af mozzarella, forårsløg, persille og pølser. Fantastisk kombination.
Ingredienser
1 stk spidskål
500 g grøntsagsblanding
3 stk forårsløg
200 g revet mozzarella
1 bdt frisk persille
550 g pølser
30 ml olie
1 tsk paprika
1 tsk karry
1 tsk cayennepeber
0.5 tsk salt
0.5 tsk peber
Fremgangsmåde
Spidskålen skylles og blade tages af spidskålen (se billede).
En pølse lægges i midten af spidskålet
Mozzarella, tyndtskåret forårsløg og persille fordeles ovenpå pølsen og spidskålet rulles sammen - til at holde det lukket stikkes tandstikker ned i.
Grøntsagsblandingen steges i olie på en pande/wok og krydderierne tilsættes - smag til med salt og peber
Rullerne steges i fedtstof / olie på en pande til de er blevet brune på siderne.
Servér og velbekomme.