Billig opskrift:

Pastaret m/ soltørrede tomater og mozzarella

Pastaret m/ soltørrede tomater og mozzarella

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne her pastaret med soltørrede tomater, frisk mozzarella og olie er noget, som jeg er blevet helt vild med. Det er en fantastisk billig ret. En skøn vegetarisk pastaret, som er vendt i en lækker hvidløgs/peberfrugt-olie. Vi prøvede dertil også at spise den med marinerede flanksteak strimler i, og det var virkelig også en fornøjelse.

Ingredienser

400 g pasta penne

1 stk peberfrugt

210 g soltørrede tomat

hvidløg i chiliolie

3 tsk olie fra hvidløg i chiliolie

0.2 bdt frisk basilikum

0.5 tsk salt

45 ml olie

125 g frisk mozzarella


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges efter anvisning på emballagen - gerne i letsaltet vand

  2. De soltørrede tomater skæres i mindre stykker

  3. Den friske mozzarella drænes for vand og skæres i små tern

  4. Hvidløg, hvidløgsolie, peberfrugt, salt, basilikumblade og olie blendes til en tynd masse og vendes med pastaen.

  5. Tilsæt soltørrede tomater og frisk mozzarella til retten.

  6. Servér og velbekomme.