Billig opskrift:

Fyldte svampe m/ kylling, skinke og salat

Fyldte svampe m/ kylling, skinke og salat

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Fyldte svampe m/ kylling, skinke og salat er faktisk en af mine yndlingsretter uden højt indhold af stivelse. Jeg er vild med smagsoplevelsen og den sunde tallerken.

Ingredienser

300 g champignon

125 g garli flødeost

100 g lufttørret skinke

250 g cherrytomater i bakke

150 g kylling i tern

0.5 stk iceberg

142 g majs

1 stk peberfrugt

400 g gulerod


Fremgangsmåde

  1. Svampene skylles og enden pilles ud.

  2. Flødeosten og kyllingeternene blandes i en skål og svampene fyldes med det.

  3. Steg dem i ovnen ved 200 g. varmluft til de er gyldne.

  4. Iceberg skylles og fintsnittes

  5. Peberfrugten skylles og skæres i små tern

  6. Gulerødderne skrælles og rives fint

  7. Ovenstående vendes med majs til en god salatblanding.

  8. Cherrytomaterne skylles og serveres til de fyldte svampe og den blandede salat.