Billig opskrift:

Hasselback kylling m/ grøntsagsmos og salatost

Hasselback kylling m/ grøntsagsmos og salatost

Tid i alt: 55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Hasselback kylling m/ grøntsagsmos og salatost er utrolig lækkert og sundt. Det tager ingen tid at forberede, og så er det godt i en kost uden stivelse. Kyllingen er utrolig smagfuld og mosen kan varieres alt efter hvilke grøntsager, man er til.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

250 g frisk mozzarella

0.5 stk squash

1 stk broccoli

1 stk blomkål

50 g salatost i tern

300 g gulerod

45 g smør

60 ml mælk

1 tsk paprika

1 tsk cayennepeber

1 tsk salt

1 tsk peber


Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen ud, så du får revner i den. Stop revnerne med frisk mozzarella og squash skriver.

  2. Krydr kyllingen med salt, peber, paprika og cayennepeber. Giv dem 35-40 min. i ovnen ved 180 g. varmluft.

  3. Grøntsagerne skæres i grove tern og koges i vand i en gryde til de er møre. Hæld vandet fra og pisk det med en elmikser - tilsæt smør så det bliver godt cremet.

  4. Smag til med salt og peber.

  5. Server retten med salatost i tern.