Billig opskrift:

Hvidløgsbrød m/ smeltet mozzarella

Hvidløgsbrød m/ smeltet mozzarella

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Når vi griller er det dejligt med lidt ekstra tilbehør. I sommervarmen er jeg ikke så glad for at spise for mange kartofler, pasta og ris, men jeg er tilgengæl helt vild med brød og salater til kødet. Denne version er super lækker, sprød og dejlig blød i midten. Brødet kan laves på grillen, men også i ovnen. Jeg tager her udgangspunkt i ovnen, da jeg laver det i alt slags vejr - også når der ikke er grillvejr.

Ingredienser

1 stk ciabattabrød

5 stk fed hvidløg

30 ml olie

0.1 tsk salt

200 g revet mozzarella

125 g garli flødeost


Fremgangsmåde

  1. Brødet skæres over på langs, men ikke helt igennem, da det skal fyldes med ost og hvidløg.

  2. Hvidløg presses og vendes med olie og salt.

  3. Smør hvidløgsblandingen langs hele brødet i åbningen

  4. Smør ligeledes garli flødeost i åbningen og drys derudover mozzarella udover.

  5. Giv det 10-15 minutter i ovnen eller til brødet er sprødt og mozzarellaen smeltet.