Billig opskrift:

Svensk pølseret med spaghetti

Svensk pølseret med spaghetti

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En let opskrift, der ofte rammer danskernes spiseborde. En klassiker når der skal spares på madposten i ny og næ. Vi er selv vilde med svensk pølseret, da det er en god og børnevenlig ret, som ikke tager lang tid at lave. Der er oftest rester af retten, hvilket også er skønt til restedagen. Denne gang har vi valgt at lave den med spaghetti, da mine børn elsker pasta, og som altid var det et kæmpe hit.

Ingredienser

500 g pølser

75 g tomatpuré

400 g spaghetti

250 ml piskefløde

50 ml mælk

1 stk løg

1.5 tsk paprika

24 fedtstof

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kog spaghettien efter anvisning på emballagen - gerne i letsaltet vand. En smule salt i vandet. Dette giver smag til pastaen.

  2. Dræn gryden for vand og gem pastaen.

  3. Skær pølserne i små tern

  4. Løg pilles og snittes fint

  5. Svits løg og pølser i en gryde

  6. Tilsæt tomatpuré og fløde – derefter pastaen.

  7. Hvis der ønskes mere sovs – tilsæt her en smule mælk - lad det gerne simre lidt tid så tomaten rigtig varmes op i fløden og giver en dejlig rød farve.

  8. Smag til med salt og peber. Hvidløgspulver er også utrolig godt i retten.