Billig opskrift:

Spaghetti sandwich med smagfuld kødsovs

Spaghetti sandwich med smagfuld kødsovs

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Spaghetti sandwich med smagfuld kødsovs er blevet en af mine ultimative top 10'er af mad! Jeg er vild med det sprøde brød udenom en utrolig lækker kødsovs viklet ind i spaghetti. Den her ret er ikke en "jeg er på kur-ret". I så fald - hold dig langt væk fra opskriften og find en af mine andre lækre sunde opskrifter. Den her er nemlig spækket med brød, pasta og ost. Ligesom jeg godt kan lide det - selvom min mave er uenig. En utrolig lækker kombination!

Ingredienser

8 stk sandwichskiver

300 g hakket oksekød

300 g spaghetti

1.5 stk forårsløg

1 ds hakket tomat

1.5 tsk tørret basilikum

100 ml mælk

1.5 tsk tørret ramsløg

60 g revet parmesanost

2.3 stk oregano

salt

peber

hvidløg i krydderolie

24 fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Start med at koge spaghettien - vand og en smule vand i en gryde og tænd for blusset. Når det er gennemkogt tages det af blusset og vandet drænes derfra.

  2. Forårsløg skæres i tynde ringe.

  3. Margarine smeltes i en gryde og kødet tilsættes. Pres hvidløgene med en hvidløgspresser ned i farsen. Rør det godt rundt. Tilsæt de tørrede krydderurter, lidt salt og lidt peber.

  4. Hæld de hakkede tomater og mælk derned og lad det simre i 10 minutters tid.

  5. Vend parmesanosten i kødsovsen - tag det af blusset.

  6. Vend kødsovsen med spaghettien.

  7. Varm margarine på en pande (gerne en grillpande). Læg den første skive brød på - hæld blandingen med kødsovs og spaghetti ovenpå (en stor håndfuld) - drys godt med ost på og dernæst en skive brød mere. Vend hele svineriet om på den anden side, for at stege den også. Tilsæt gerne mere margarine til panden undervejs, så den ikke brænder på.

  8. Servér og nyd! Velbekomme.

  9. Drys gerne med lidt purløg for synets skyld.