Billig opskrift:

Karryret m/ oksekød og grøntsager

Karryret m/ oksekød og grøntsager

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En lækker karry ret, som er fantastisk til dé, som gerne vil spare på stivelsen. Denne ret er nemlig lavet på en squashbund i stedet for en traditionel risbund. Den er tilpas spicy, hvilket også gør den familievenlig. Retten er hurtig at lave og utrolig smagfuld. Bliv ikke skræmt af de 15 hvidløg i krydderolie, de er nemlig ikke så boosted på smag, som de friske, hvilket ikke gør dem nær så stærke.

Ingredienser

1 stk løg

400 g hakket oksekød

2 stk squash

150 g gulerod

4 stang bladselleri

200 ml vand

1.5 tsk paprika

1.5 tsk karry

1.5 tsk oregano

1.5 tsk tørret ramsløg

hvidløg i krydderolie

36 fedtstof

0.6 tsk peber

0.6 tsk salt


Fremgangsmåde

  1. Start med at svitse karry og paprika i fedtstof i en wok/gryde. Tilsæt derefter oksefarsen.

  2. Tilsæt finthakket løg og hvidløg - herefter tørret oregano og tørret ramsløg. Rør det godt sammen.

  3. TIlsæt fintskårne skiver af bladselleri - steg det et par minutter og tilsæt vandet. Lad det simre, til det er fordampet. Smag til med salt og peber.

  4. Skyl squashen grundigt og riv den groft. Sauter den hurtigt i lidt olie på en varm pande, indtil den er let mørt, men stadig har en smule bid. Dette udgør bunden til retten

  5. Server og velbekomme.