Billig opskrift:

Karryret m/ oksekød og grøntsager

Karryret m/ oksekød og grøntsager

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En lækker karry ret, som er fantastisk til dé, som gerne vil spare på stivelsen. Denne ret er nemlig lavet på en squashbund i stedet for en traditionel risbund. Den er tilpas spicy, hvilket også gør den familievenlig. Retten er hurtig at lave og utrolig smagfuld. Bliv ikke skræmt af de 15 hvidløg i krydderolie, de er nemlig ikke så boosted på smag, som de friske, hvilket ikke gør dem nær så stærke.

Ingredienser

1 stk løg

400 g hakket oksekød

2 stk squash

150 g ærter

150 g gulerod

4 stang bladselleri

200 ml vand

1.5 tsk paprika

1.5 tsk karry

1.5 tsk oregano

1.5 tsk tørret ramsløg

hvidløg i krydderolie

36 fedtstof

0.6 tsk peber

0.6 tsk salt


Fremgangsmåde

  1. Start med at svitse karry og paprika i fedtstof i en wok/gryde. Tilsæt derefter oksefarsen.

  2. Tilsæt finthakket løg og hvidløg - herefter tørret oregano og tørret ramsløg. Rør det godt sammen.

  3. TIlsæt fintskårne skiver af bladselleri - steg det et par minutter og tilsæt vandet. Lad det simre, til det er fordampet. Smag til med salt og peber.

  4. Skyld squash og riv det på et rivejern - så er bunden lavet til retten.

  5. Server og velbekomme.