Billig opskrift:

Restemad: Biksemad m/ kartofler og løg

Restemad: Biksemad m/ kartofler og løg

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Jeg elsker rester - så meget, at det faktisk er min livret! Jeg elsker at eksperimentere med alt jeg har i mit køleskab og fryser. Det bliver aldrig helt det samme mad der laves uanset, om det så er de samme ingredienser. Det smager altid lidt forskelligt, hvilket jeg er helt vild med. Denne ret er helt fantastisk med ketchup, en skive rugbrød og gerne et lille æg til.

Ingredienser

250 g hamburgerryg

400 g kartofler

1.5 stk løg

4 stk æg

224 g rugbrød

fedtstof

1 tsk hvidløgspulver

0.5 tsk salt

0.5 tsk peber


Fremgangsmåde

  1. Løgene pilles og skæres i grove tern

  2. Hamburgerryg og kartofler skæres i små tern

  3. Alt ovenfor steges på panden i smeltet margarine.

  4. Smag det til med salt, peber og hvidløgspulver.

  5. Rugbrødet varmes i ovnen ved 200 g. til de er sprøde.

  6. Varm en pande godt op og klæk æggene ud på panden. Skrue ned på lav varme og lad det stege til du synes, at ægget har fået nok. Jeg kan godt lide, når æggene bløder. Nogle vender det også gerne undervejs, for at få det mere fast.

  7. Servér med ketchup, velbekomme og nyd måltidet.