Billig opskrift:

Andesalat m/ pasta & cremefraiche

Andesalat m/ pasta & cremefraiche

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En lækker salat med resterne af andesteg. Vi fik retten, da min fantastiske søster vartede os op efter et sygehusforløb. Her lavede andesteg med det hele, og der var så masser af and tilbage, så vi miksede dette sammen. Også en skøn resteret efter juleaften eller hvis der er et andelår på tilbud.

Ingredienser

400 g andebryst

400 g pasta

300 g ærter

125 g majs

0.5 stk agurk

0.5 stk iceberg

dressing

fedtstof

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn.

  2. Andebrystet krydres med salt og peber

  3. Varm en pande godt op og start med at stege skindsiden - vend den når skindsiden er sprød og lad den stege der i 5 minutter.

  4. Kom andebrystet i et ildfast fad og steg det videre i ovnen i 30 min. eller til andebrystet er 72 grader indeni - her er det nemlig gennemstegt.

  5. Mens andebrystet steges færdigt i ovnen koges pastaen i letsaltet vand til de er kogte. Skyl dem herefter i koldt vand.

  6. Skyl agurk og salat. Finsnit begge dele.

  7. Giv ærterne et opkog og dræn dem for vand - vend det med majs, iceberg og agurk.

  8. Andebrystet tages ud af ovnen. Skær det i små strimler - kan også trækkes fra hinanden med 2 gafler.

  9. Servér anden med dressing og salat. Velbekomme.