Grøn salat med kyllingebøf - serveret med spaghetti vendt i flødeost

Grøn salat med kyllingebøf - serveret med spaghetti vendt i flødeost

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En skøn salat med iceberg, agurk, dressing og kyllingebøffer i små tern. Serveret med frisk spaghetti vendt i flødeost. Simpelthen så mums i de lune dage.

Ingredienser

450 g kyllingebøf

400 g spaghetti

1 stk agurk

1 stk iceberg

125 g garli flødeost

dressing


Fremgangsmåde

  1. Skyl og skær iceberg og agurk i mindre stykker.

  2. Steg kyllingebøffen i lidt olie på en pande

  3. Kog spaghettien i letsaltet vand i 9-11 minutter. Rør rundt undervejs, så det ikke klistrer sammen.

  4. Dræn vandet fra spaghettien. Vend spaghettien i flødeost.

  5. Skær kyllingen i mundrette bidder og vend det i salaten.

  6. Servér med dressing.