Kylling med spinat og kinaradiser i flødesauce

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Kylling med spinat og kinaradiser i flødesauce smager så skønt. De ovnbagte kinaradiser i flødesauce er en ualmindelig god erstatning for traditionelle kartofler i flødesauce eller også kaldt flødekartofler. Det er en sundere version, hvor man ikke får det høje indhold af stivelsen.
Ingredienser
400 ml pastasauce fra Karolines Køkken
1000 g kinaradise
100 g revet mozzarella
500 ml piskefløde
1 stk løg
salt
peber
Andet
450 g kyllingebrystfilet
250 g frisk spinat
salt
peber
olie
paprika
Fremgangsmåde
Kyllingen skæres i mindre stykker. Mariner den i salt, peber, paprika og olie. Lad det gerne trække 15 minutter i køleskabet.
Start med at skrælle kinaradisen
Derefter skæres den i tynde ringe, som placeres i et ildfast fad.
Snit et løg fint og læg det til fadet.
Hæld fløde og pastasauce (ostesauce) over og rør rundt.
Drys lidt salt, revet mozzarella og peber over og giv det det 30 min. i ovnen ved 200 g. varmluft eller til saucen er den ønskede tykkelse.
Hæld kylling og marinade på panden og steg til det er gennemstegt.
Server med spinat og flødebagte kinaradiser.