Kylling med spinat og kinaradiser i flødesauce

Kylling med spinat og kinaradiser i flødesauce

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Kylling med spinat og kinaradiser i flødesauce smager så skønt. De ovnbagte kinaradiser i flødesauce er en ualmindelig god erstatning for traditionelle kartofler i flødesauce eller også kaldt flødekartofler. Det er en sundere version, hvor man ikke får det høje indhold af stivelsen.

Ingredienser

400 ml pastasauce fra Karolines Køkken

1000 g kinaradise

100 g revet mozzarella

500 ml piskefløde

1 stk løg

salt

peber

Andet

450 g kyllingebrystfilet

250 g frisk spinat

salt

peber

olie

paprika


Fremgangsmåde

  1. Kyllingen skæres i mindre stykker. Mariner den i salt, peber, paprika og olie. Lad det gerne trække 15 minutter i køleskabet.

  2. Start med at skrælle kinaradisen

  3. Derefter skæres den i tynde ringe, som placeres i et ildfast fad.

  4. Snit et løg fint og læg det til fadet.

  5. Hæld fløde og pastasauce (ostesauce) over og rør rundt.

  6. Drys lidt salt, revet mozzarella og peber over og giv det det 30 min. i ovnen ved 200 g. varmluft eller til saucen er den ønskede tykkelse.

  7. Hæld kylling og marinade på panden og steg til det er gennemstegt.

  8. Server med spinat og flødebagte kinaradiser.