Fajita kødsauce med kinaradise nudler

Fajita kødsauce med kinaradise nudler

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En dejlig kødsovs med oksekød serveret med "nudler" lavet af kinaradiser. De er blot skrællet med en kartoffelskræller og derefter givet et opkog ganske kort. Perfekt til jer, som gerne vil leve uden stivelse i jeres madlavning.

Ingredienser

500 g hakket oksekød

450 g fajitablanding

500 g tomater

1000 g kinaradise

1 stk løg

3 stk fed hvidløg

6 stk frisk basilikumsblad

50 ml hvidvin

250 ml kaffefløde

45 ml olie

fedtstof

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Start med at brune oksekødet i fedtstof i en gryde.

  2. Lav et kryds i toppen af tomaterne med en kniv. Læg dem i en skål og hæld kogende vand over tomaterne. Lad dem ligge overdækket med kogende vand i 1 min. ca.

  3. Pil skrællen af tomaterne, når de er kølet lidt ned. Blend dem sammen med salt, olie, peber, løg, hvidløg og basilikumsblade.

  4. Tilsæt fajitablandingen, vand, tomatblandingen og hvidvinen og lad det simre 10 min.

  5. Tilsæt piskefløde og tomatpuré.

  6. Smag til med salt og peber.

  7. Kinaradisenudler:

  8. Start med at skrælle det yderste lag af kinaradisen. Bliv derefter ved med at skrælle den, så du får nogle lange strimler. Giv dem et kort opkog i en gryde og smag til med salt.