Spareribs med spidskålssalat

Tid i alt: 50 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Spareribs med spidskålssalat er simpelthen fantastisk og en ultra smagfuld fornøjelse. Den kan laves, når det skal være nemt, og den kan nydes både med kolde spareribs fra dagen før OG med lune spareribs PÅ dagen. Den er også perfekt til at smide på grillen. Jeg har haft det med som frokost på arbejdet, og hvor var det lækkert at spise.
Ingredienser
Andet
1000 g spareribs
Spidskålssalat
0.5 stk spidskål
250 ml cremefraiche
1 bdt radiser
1 stk peberfrugt
1 bdt frisk dild
1 tsk sennep
1 tsk citronsaft
salt
peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. varmluft.
Spareribs lægges på risten. Alt efter mærke er ovntid lidt forskellig, men vi smed den ind i 15 min og smurte den herefter med bbq saucen der var med, og gav den yderligere 10 min.
Snit spidskål, peberfrugt, radiser og frisk dild. Vend det med cremefraiche og smag til med salt, peber, citronsaft og sennep.