Black magic cake med chokolade og bær

Black magic cake med chokolade og bær

Tid i alt: 150 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Den her, den er virkelig lækker og nem at lave. Det er en af de populære black magic cakes. Det her er dog min egen opskrift udover kage moussen, den fik Dr. Oetker pænt lov til at lave. Egentlig har jeg længe ville begive mig ud i at lave en, men har aldrig syntes at anledningen har været god og passende lige til sådan en kalorie-chokolade-bombe. Den var forholdsvis nem at begive sig ud i, men der skal bruges mange ingredienser, så meget skal der handles.. og den er ikke just billig at lave. Nu sidder I og tænker hvorfor filan hun mon smider den herind så, men det gør jeg af den grund at den blev ALT for lækker til ikke at skulle deles - og det ER en kage alle burde prøve. Opskriften her er til én stor kage i en 22 cm. springform - så vær' opmærksom på det, hvis du ændrer personer.

Ingredienser

Chokolademousse

1 brev kagemousse fra Dr. Oetker

250 ml mælk

Kagebund

150 g margarine

250 g sukker

250 g mel

2 tsk bagepulver

100 ml mælk

2 stk æg

30 g kakaopulver

Pynt

250 g jordbær

75 g toffifee

4 stk mini skildpadder

250 g blåbær

45 g chokolade med karamelfyld


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn.

  2. Find en springform - 22 cm.

  3. Flyde margarine, sukker, flormelis og æg puttes i en skål - pisk med en el-pisker til sukkeret er rørt ud

  4. Derefter puttes mælk i - pisk igen - og til sidst mel, bagepulver og kakaopulver i - endnu engang skal der piskes.

  5. Dejen hældes i springformen og bages i ovnen i 20 min. ved 200 g. alm. ovn

  6. Imens kagen bages laves chokolademoussen

  7. Pulveret hældes i en skål sammen med mælk og der piskes godt igennem - enten med piskeris eller elpisker.

  8. Stilles på køl MINDST en time før servering.

  9. Når kagen er bagt færdig skal den køle helt af.

  10. Når kagen er kølet helt af skæres ført den mørke top af ( ikke meget!)

  11. Derefter skæres kagen over, så der bliver 2 lige store bunde.

  12. Den ene kagebund ligges på et serveringsfad og der smøres mousse ovenpå kagen.

  13. Derefter lægges den anden kagebund ovenpå moussen, og der smøres endnu engang med mousse ovenpå kagebunden samt hele vejen rundt langs siderne på kagen, så hele kagen er dækket med mousse.

  14. Jordbær og blåbær skylles og ved jordbær fjernes den grønne top.

  15. Først puttes jordbær på kagen, derefter lidt tilfældigt med alt chokoladen og til sidst puttes blåbær hvor der er manglende huller på kagen.

  16. Resten af jordbær og blåbær ligges omkring kagen til pynt.

  17. Stil kagen på køl og server kagen.