Spaghetti i tomatflødesauce med bacon

Spaghetti i tomatflødesauce med bacon

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Pasta i tomatflødesauce med bacon - en nem ret til den travle familie. Vi får den ofte når børnene har sportsdage og derfor er sent hjemme. En god begynderopskrift også. Man kan også lave den helt uden kød, det er også godt. Serveres med lunt brød.

Ingredienser

400 g spaghetti

3 stk fed hvidløg

200 g bacon i tern

100 g revet mozzarella

250 ml madlavningsfløde

3 tsk tomatpuré

0.5 bdt frisk persille

1 stk baguette

150 ml mælk

olie

peber

salt


Fremgangsmåde

  1. Kog spaghetti i letsaltet vand.

  2. Varm olie i en gryde. Tilsæt presset hvidløg og rør godt rundt. Tilsæt bacon i tern.

  3. Når det er stegt færdig tilføjes fløde og det gives et opkog. Tilsæt tomatpuré og mælk, og lad det simre til spaghettien er færdig. Tilsæt revet mozzarella og rør godt rundt.

  4. Dræn spaghettien for vandet og skyl det i lidt køligt vand - tilsæt lidt olie til det og hæld det over i flødesaucen.

  5. Lad simre og smag til med salt, bbq krydderi og peber.

  6. Hak lidt persille og tilsæt gryden - vend det og servér.

  7. Varm brød til retten.