Smoothie med banan, rabarber og sojabønner

 Smoothie med banan, rabarber og sojabønner

Tid i alt: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Er du også én af dem på farten tyr til én mættende smoothie som morgenmad? Jeg er normalt ikke til at spise ret meget lige når jeg står op, så jeg er glad for lige at blende nogle frugter og grøntsager sammen til en lækker smoothie. Denne gang blev det til en variant med banan, rabarber og sojabønner. Sødmen kommer fra bananerne. Jeg var ikke klar over, at man skal koge rabarberne inden pga. nogle bakterier, så derfor skal I lige huske at koge dem 10-15 minutter inden, lade det køle af i køleskabet og bruge det bagefter i blenderen.

Ingredienser

3 stk banan

90 g sojabønner

450 ml mælk

90 g rabarber

9 stk isterninger

1.5 tsk vaniljesukker


Fremgangsmåde

  1. Kog rabarberne i 10-15 minutter inden, lade det køle af i køleskabet og bruge det bagefter i blenderen. (pga. risiko for forgiftning koges de inden)

  2. Bananskrællen tages af og derefter skæres bananen i store stykker

  3. Sojabønner og rabarber tages ud af fryseren.

  4. Ingredienserne puttes i blenderen - her også mælk, vaniljesukker og isterninger.

  5. Blend og servér med nogle mynteblade på toppen.