Chaffles: burger med oksebøf og ost

Chaffles: burger med oksebøf og ost

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Chaffles er vafler lavet på æg og revet ost. Det er så nemt at lave og proteinrigt. De kan nemt erstatte burgerboller, og så mætter det en del mere. Man skal dog være tålmodig med ostevaflerne, for åbner man låget for tidligt, så går de i stykker - lad dem gerne lige bage 10-15 minutter og åbn forsigtig og tjek, om de har fået farve. Versionen med kyllingebøf er også helt fantastisk.

Ingredienser

5 stk æg

150 g revet mozzarella

1 stk løg

75 g frisk spinat

0.5 stk agurk

30 g smør

500 g hakket oksekød

108 g cheddarost i skiver

burgerdressing

ketchup

olie


Fremgangsmåde

    Chaffles:

  1. Pisk æg, smeltet smør og revet ost sammen. krydr det en smule med salt og peber.

  2. Bag dem i et vaffeljern i 10-15 minutter. Man skal dog være tålmodig med ostevaflerne, for åbner man låget for tidligt, så går de i stykker - lad dem gerne lige bage 10-15 minutter og åbn forsigtig og tjek, om de har fået farve.

  3. Oksekød med ost:

  4. Form kødet til bøffer og krydr dem med salt og peber.

  5. Steg dem i olie på pande - når du har vendt dem første gang og de har fået en sprød brun side putter du ost på og lader dem stege færdig på panden til de skal serveres.

  6. Andet:

  7. Skær grøntsagerne som ønsket til din chaffles burger.

  8. Servér og velbekomme.