Fiskeburger med pommes frites

Fiskeburger med pommes frites

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Har du nogensinde puttet dine fiskefileter i en burger? Hvis ikke, så skal du virkelig prøve! Ej det er bare godt og det mætter helt vildt. Vi serverede lidt tynde pommes frites i skiver til, da det altid er godt til burgere. Herhjemme er vi også vilde med versionen både med alm. iceberg, hvidkål/spidskål og spinat i burgeren.

Ingredienser

4 stk burgerboller

500 g fiskefilet

0.5 stk agurk

0.5 stk iceberg

1 stk løg

1 stk peberfrugt

1000 g pommes frites

remoulade

dressing

olie

ketchup


Fremgangsmåde

  1. Fiskefileterne steges på panden i olie- vær opmærksom på at det går stærkt med at blive farvet, så skru ned efter kort tid. Alternativt kan de også lægge på et stykke bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader alm. ovn. til de er sprøde.

  2. Agurk og peberfrugt skylles og skæres i tynde skiver

  3. Løg pilles og skæres i ringe

  4. Burgerbolle varmes i ovnen efter anvisning på emballagen

  5. Iceberg skæres i blade/stykker og skylles inden servering.

  6. Pomfritterne lægges på en bageplade (på bagepapir) og vendes i lidt olie. Bag dem i ovnen efter anvisning på emballagen.

  7. Byg nu selv dine burgere ved bordet og servér med de dressinger, som du ønsker.