Kold agurkesuppe med mynte

Kold agurkesuppe med mynte

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En dejlig let suppe til det varme vejr. Den kan bruges som aftensmad på de varmere dage, men bestemt også som en lille forret, hvis man ikke spiser så meget af den. Der er godt med næring i suppen.

Ingredienser

2.5 stk agurk

2 stk forårsløg

18 stk mynte blade

1 stk grøntsagsbouillon

600 ml vand

200 ml cremefraiche

2 stk spinatkugler

2 spsk citronsaft

0.5 tsk salt

0.5 tsk peber

Olieblanding

0.5 bdt frisk persille

0.5 bdt frisk basilikum

50 ml olie

1 spsk citronsaft

Topping

Agurkestrimler

mynte blande


Fremgangsmåde

  1. Lav grøntsagsbouillon og sæt det på køl

  2. Blend krydderurter, olie og citronsaft til en olieblanding og lad det hvile til olie og vandet fra blade og citronsaft skilles.

  3. Når grøntsagsbouillonen er kølet ned blendes alle ingredienserne til en cremet konsistens

  4. Smag til med salt og peber og server suppen.

  5. Skil vandet fra olieblandingen og dryp det ovenpå sammen med agurkestrimlerne.