Ægge og rejesalat

Ægge og rejesalat

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Aftensmaden her blev lavet i selskab med en god veninde. Vi synes der skulle en anden version af ægge og rejesalat til. Salater kan for mig spises til både frokost og aftensmad hvis der er godt med protein i samt fylde. Denne salat er perfekt til formålet, da den indeholder både rejer, æg og avocado, som alle 3 dele er mættende og gode for kroppen. Den er hurtig at lave i en travl hverdag - herhjemme var det et kæmpe hit og smagene er så gode sammen.

Ingredienser

340 g rejer i lage

2 stk avocado

2 stk tomat

75 g blandet salat

6 stk æg

0.5 stk agurk

1 stk peberfrugt

125 g frisk mozzarella

cæsar dressing


Fremgangsmåde

  1. Vand koges i en gryde og æggene tilsættes og koges videre i 8-10 min - mere end 8 min. hvis man ønsker dem hårdkogte. Læg æggene i koldt vand imens salaten skæres.

  2. Salat, tomat, peberfrugt og agurk skylles.

  3. Avocadoen skæres over og stenen fjernes derfra. Pil indmaden ud med en ske og skær det i små tern.

  4. Skær ligeledes agurk og peberfrugt i små tern.

  5. Klip mozzarellaen over og hæld væden fra - skær kuglen i mindre stykker.

  6. Æggene klækkes og skæres i 6 både pr. æg.

  7. Læg salat i et fad, dræn rejer for vand og læg dem ovenpå sammen med avocado, æg, tomat, peberfrugt, mozzarella og agurk.

  8. Server med en cæsar dressing.