Chaffles: burger med kyllingebøf

Chaffles: burger med kyllingebøf

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Chaffles er vafler lavet på æg og revet ost. Det er så nemt at lave og proteinrigt. De kan nemt erstatte burgerboller, og så mætter det en del mere. Man skal dog være tålmodig med ostevaflerne, for åbner man låget for tidligt, så går de i stykker - lad dem gerne lige bage 10-15 minutter og åbn forsigtig og tjek, om de har fået farve.

Ingredienser

5 stk æg

150 g revet mozzarella

50 g flæskesvær

1 stk løg

75 g frisk spinat

450 g hakket kyllingekød

0.5 stk agurk

30 g smør

burgerdressing

ketchup


Fremgangsmåde

    Chaffles:

  1. Pisk æg, smeltet smør og revet ost sammen. krydr det en smule med salt og peber.

  2. Bag dem i et vaffeljern i 10-15 minutter. Man skal dog være tålmodig med ostevaflerne, for åbner man låget for tidligt, så går de i stykker - lad dem gerne lige bage 10-15 minutter og åbn forsigtig og tjek, om de har fået farve.

  3. Kyllingebøf med flæskesvær:

  4. Form kødet til bøffer.

  5. Hæld flæskesvær i en foodprocessor eller minihakker. Hak det meget fint, så det har sammen konsistens som rasp.

  6. Vend burgerne i flæskesværene og steg dem i olie på pande.

  7. Andet:

  8. Skær grøntsagerne som ønsket til din chaffles burger.

  9. Servér og velbekomme.