Ristet toastbrød m/ kylling vendt i æg og gulerødder

Ristet toastbrød m/ kylling vendt i æg og gulerødder

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Retten kan også laves til både frokost og aftensmad(smid det ovenpå et stykke ristet rugbrød) og til aftensmad så tilsætte lidt mere grønt, hvis man ikke synes, man er mæt af æggeblandingen. Jeg blev mæt af portionen på billedet og der var rigelig tilbage i panden. En lækker morgenmad. Nem, simpel og hurtig opskrift til den travle hverdag.

Ingredienser

100 ml mælk

450 g kyllingebrystfilet

0.5 bdt frisk purløg

9 stk Æg

1 stk løg

2 stk fed hvidløg

300 g gulerod

1 tsk karry

1 tsk bbq krydderi

1.5 spsk soyasauce

6 stk toastbrød

peber

salt


Fremgangsmåde

  1. Æg klækkes ud i en skål og vendes med salt, peber og mælk. Rør det sammen med en gaffel.

  2. Skær kyllingen ud i tynde strimler.

  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

  4. Pil løg og snit det efterfølgende.

  5. Varm en pande op og tilsæt lidt olivenolie. Steg kyllingen og tilsæt bbq krydderi, lidt salt, peber og karry.

  6. Tilsæt løg, gulerødder og presset hvidløg.

  7. Tilsæt æggeblandingen når gulerødderne er møre.

  8. Rist toastbrød i en toaster eller varm det på en pande i fedtstof.

  9. Servér toastbrødet med æg, kylling og gulerødder ovenpå. Velbekomme.